Vansbro Dansklubb

Vansbro Dansklubb

En ideell förening för dansintresserade i Vansbro kommun med omnejd. 

Välkommen till vår hemsida! - Vi finns även på Facebook

Tisdagar är våra danskvällar och vi håller från 12/3 och tillsvidare till i Skamheds bystuga mellan kl 19-21. Då spelas mest bugg- och foxmusik. Medlemmar betalar 20:- övriga 30:- och medlemmar upp till 18 år går gratis. Hjärtligt välkommen att besöka oss!

Vansbro Dansklubb

Om VDKSkapad av Sekreterare tor, oktober 13, 2011 21:56:33

är en ideell förening för dansintresserade i Vansbro kommun med omnejd. Föreningen bildades 2010.

Klubben sysslar med dans i olika former, främst bugg och foxtrot, för nöjets och motionens skull. Klubben ordnar danskvällar, fester och kurser.

Tisdagar är danskvällar och vi håller från 12/3 och tillsvidare till i Skamheds bystuga mellan kl 19-21 ca. Normalt spelas musik passande till Bugg och Fox varannan låt och vi brukar byta danspartner efter två låtar. Medlemmar betalar 20:- övriga 30:- och medlemmar upp till 18 år går gratis. Medlemsavgiften är 100:- för 2019.

Styrelsen för 2019 består av:

Ordförande Inga-Britt Ohlsson Tel 070 686 55 46
Sekreterare Britt-Marie Wowern
Kassör Jessika Göransson
Ledamot Halvar Lindholm
Ledamot Magnus Dahlman

Klubben finns också på Facebook

För att skicka epost ang klubbens allmänna verksamhet används info(at)vansbrodansklubb.se och den tas emot av sekreteraren.

Webmaster (som endast har konfigurations- och tillsynsuppgift) kan kontaktas på webmaster(at)vansbrodansklubb.se


Kommentarer
Alla besökare har möjlighet att skriva kommentarer till inläggen. Under rubriken syns vem som skapat resp inlägg och när en kommentar skrivs skickas automatiskt ett e-postmeddelande till inläggsskrivaren för att göra denne uppmärksam på att en kommentar har lagts till.


Uppdateringar av hemsidan

Uppdateringar görs av föreningens styrelsefunktionärer. För att detta enkelt ska kunna ske är hemsidan uppbyggd med den bloggfunktion som ingår i webbhotellet.

Information i kategorierna "Nyheter" och "Kurser" sker normalt genom nya inlägg och på startsidan visas ALLA inlägg i tidsordning med det senaste överst. På så sätt kan du enkelt se om det tillkommit något nytt inlägg sedan förra besöket. Visningen kan begränsas genom att klicka på lämplig kategori till höger och då visas endast de inlägg som lagts i resp kategori. För att komma tillbaka till startsidan klickar du på rubriken "Vansbro Dansklubb" längst upp på sidan.

Men...
Övriga kategorier (som innehåller permanent eller annan information) ändras vanligtvis genom editering i resp inlägg om infon behöver ändras.
Därför kan datum vara flera år gammalt på inlägget trots att det innehåller ny aktuell information.  • Kommentarer(0)//www.vansbrodansklubb.se/#post8